Beleggingsdoel: Inkomen

Quick view: Brexit vote

door Ben Lofthouse

6 maanden geleden

​Ben Lofthouse, Head of Global Equity Income, provides his thoughts on the vote on Brexit by members of Parliament and the impact of the uncertainty that surrounds the UK’s future relationship with the European Union.  

meer
Strategic Fixed Income: is het einde van de cyclus al bereikt?

door Jenna Barnard, John Pattullo

8 maanden geleden
Nu de markten eindelijk accepteren dat de economieën zich in een laatcyclisch stadium bevinden, delen John Pattullo en Jenna Barnard, samen verantwoordelijk voor Strategic Fixed Income, hun gedachten over dit onderwerp. Ze gaan in op de kansen en risico’s die dit met zich meebrengt voor 2019.
meer
Global markets offering attractive equity income opportunities

door Ben Lofthouse

8 maanden geleden
Ben Lofthouse, Head of Global Equity Income, believes that while disruptors threaten a number of established sectors, significant value opportunities exist, with many good-quality companies offering compelling dividend yields.
meer
Strategic Fixed Income: concoction of stress factors

door John Pattullo

9 maanden geleden
​An unhealthy concoction of factors are creating a classically late-cycle feel in the markets. John Pattullo, Co-Head of Strategic Fixed Income, simplifies the conundrums and shares his views.

(This video was recorded on Tuesday 9 October 2018).

meer
Strategic Fixed Income: een grote beleidswijziging in inflatie? Nee.

door Jenna Barnard, John Pattullo

1 jaar geleden
In deze video vertellen John Pattullo en Jenna Barnard, beiden co-hoofd Strategic Fixed Income, hoe zij aankijken tegen de gevolgen van stijgende inflatieverwachtingen in volwassen markten en of een hogere inflatie ook werkelijk voet aan de grond krijgt.
meer
Nieuw record voor wereldwijde dividenden in 2017, met komend jaar meer op komst

door Ben Lofthouse

1 jaar geleden
meer
Inflatie – de hond die nooit blaft

door John Pattullo

1 jaar geleden

Vorig jaar was niet alleen de voortdurend verkeerd voorspelde obligatierente een grote verrassing, maar ook de voortdurend verkeerd voorspelde inflatie.1. Jenna en ik hebben veel geschreven over hoe een traditionele economische opleiding schadelijk kan zijn voor een carrière als obligatiebelegger.​

meer
Strategic fixed income: meer divergentie en disrupties in 2018

door Jenna Barnard

1 jaar geleden
Co-hoofd van strategic fixed income, Jenna Barnard, kijkt terug op 2017 en deelt haar visie op de belangrijkste thema's die het komende jaar naar verwachting van invloed zijn op de creditmarkten en de strategic fixed income-portefeuilles.
meer
Stijgende wereldwijde dividenden zetten in 2017 nieuwe records neer

door 

1 jaar geleden

​In het derde kwartaal stegen de wereldwijde dividenden 14,5% naar USD 328,1 miljard – een absoluut record in het derde kwartaal. De totale dividendgroei was in meer dan drie jaar nog nooit zo snel gestegen. Dit kwam door de royale speciale dividenden. De Janus Henderson Global Dividend Index kwam zelfs uit op 168.2, het hoogste niveau ooit, en de bedrijven lagen op koers om in 2017 de hoogste dividenden ooit uit te keren.

meer
Wereldwijde dividenden en naar recordhoogte

door 

1 jaar geleden

​In het tweede kwartaal bereikten de wereldwijde dividenden een record van USD 447,5 miljard, volgens de Janus Henderson Global Dividend Index.

meer
Sterke versnelling wereldwijde dividendgroei in eerste kwartaal

door 

2 jaren geleden
meer
Asian Dividend Income: voorzichtig optimistisch voor 2017

door Mike Kerley, Sat Duhra

2 jaren geleden

​Michael Kerley en Sat Duhra, co-managers van de Henderson Asian Dividend Income Strategy, geven hun vooruitzichten voor 2017. Hoewel macro-economische gebeurtenissen de markten zullen domineren, blijft het sterke potentieel voor dividendgroei in Azië een belangrijke reden voor beleggers om belegd te blijven in de regio.

meer
Emerging Market Credit in 2017: externe gebeurtenissen wegen zwaarder dan landspecifieke factoren

door Steve Drew

2 jaren geleden

​Steve Drew, hoofd van Emerging Market Credit, bespreekt de ongekend grote instroom in deze beleggingscategorie in 2016 en waarom hij denkt dat, afgezien van de te verwachten politieke ontwikkelingen, het jaar 2017 wordt beheerst door ruwweg dezelfde thema's als het afgelopen jaar.

meer
Global Equity Income: kiezen voor toekomstige dividendgroei

door Andrew Jones, Ben Lofthouse

2 jaren geleden

​Andrew Jones en Ben Lofthouse, co-managers van de Henderson Global Equity Income strategie, blijven zich richten op bedrijven met een aantrekkelijk rendement en een sterk potentieel voor dividendgroei. Zij verwachten dat inkomsten schaars blijven en vinden Europa aantrekkelijk, ondanks de onzekerheid rond alle verkiezingen in 2017.

meer

Attentie