Knowledge. Shared

Bij Janus Henderson geloven we dat je kennis moet delen om betere zakelijke en beleggingsbeslissingen te kunnen nemen. Dit noemen we Knowledge. Shared

Knowledge. Shared is terug te zien in de wisselwerking tussen onze beleggingsteams en in de manier waarop we klanten ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

Kennis geeft vorm aan de toekomstvisie van onze beleggingsteams en bepaalt hoe zij hun portefeuille positioneren. Ervaring is daarbij de basis. Dit is terug te zien in hun unieke standpunten over hoe de wereld verandert en waar kansen liggen. Wij zijn ervan overtuigd dat delen het nieuwe vermenigvuldigen is en dat onze teams daarvan profiteren. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaan in onze ogen vaak waardevollere en completere beleggingsstandpunten.

We zien ook het belang van het delen van kennis met onze klanten om onze inzichten verder vorm te geven. Dit houdt in dat we de door onze beleggingsteams geïdentificeerde kansen en risico's met hen bespreken en bekijken hoe we deze optimaal kunnen inzetten.  Door een hechte relatie op te bouwen en inzichten te delen, worden klanten geholpen weloverwogen beslissingen te nemen. Bovendien helpt het ons bij het ontwikkelen van innovatieve producten.

Voor deze werkwijze is essentieel dat het intellectuele vermogen van onze beleggingsteams en gespecialiseerde experts altijd beschikbaar is. Via tijdige reacties op marktkritische gebeurtenissen, open visies van managers op beleggingstrends en een breed aanbod aan opleidingen en ondersteuning op het juiste niveau verrijken we onze klanten met een voorsprong. We hechten zeer veel waarde aan kennis en streven ernaar deze kennis zo relevant, tijdig en bruikbaar mogelijk aan te bieden.

In onze ogen heeft kennis de meeste waarde als ze wordt gedeeld.

Attentie