Janus Henderson Investors breidt EMEA Institutional Team uit

6-6-2017

Downloaden

​Janus Henderson Investors heeft vandaag nieuwe aanstellingen binnen het EMEA Institutional Team aangekondigd.

Jennifer Ockwell is benoemd tot Head of UK Institutional en Sylvain Agar is benoemd tot Head of EMEA ex UK Institutional. Jennifer en Sylvain vallen allebei onder de verantwoording van Nick Adams, Head of EMEA Institutional.

Binnen het UK Institutional Team zijn ook twee nieuwe aanstellingen gedaan – Mark Fulwood is benoemd tot Head of UK Business Development en Anil Shenoy is nu Head of UK Institutional Clients. Beiden vallen onder de verantwoording van Jennifer Ockwell. Sylvain heeft een team van zes mensen voor continentaal Europa, het Midden-Oosten en Afrika en naar verwachting komt daar de komende maanden nog iemand bij.
 
Als reactie op de benoeming voor deze senior posities zei Nick Adams, Head of EMEA Institutional: “Door de uitbreiding van het institutionele team van Janus Henderson Investors kunnen we voortbouwen op ons succes van de voorbije jaren.”

“Naast de uitbreiding van ons klantenbestand, en spreiding buiten het VK, werken we met onze klanten ook steeds meer aan hun specifieke wensen voor beleggingen en dienstverlening.”

“We hebben mensen van het kaliber en met de ervaring van Jennifer, Sylvain, Anil en Mark nodig om te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten.”

Janus Henderson Investors heeft al een sterke aanwezigheid op de Britse en Europese markt. Het uitgebreide wereldwijde distributieteam van Janus Henderson Investors bestaat uit bijna 600 medewerkers, waarvan er 230 in Europa zijn gevestigd.

Dit zijn de visies van de auteur op het moment van publicatie en die kunnen afwijken van de visies van andere personen of teams bij Janus Henderson Investors. De genoemde effecten, fondsen, sectoren en indices in dit artikel vormen geen (deel van een) aanbod of verzoek om die effecten te kopen of te verkopen.

Resultaten behaald in het verleden vormen geen garantie voor de toekomst. Alle performancegegevens omvatten inkomsten- en kapitaalwinsten of verliezen maar geen doorlopende kosten en andere fondsuitgaven.

De informatie in dit artikel mag niet worden beschouwd als een beleggingsadvies.

Voor promotiedoeleinden.

Deel

Attentie