Henderson Global Investors benoemt Tim Winstone en Tom Hanson voor Europese creditfondsen

1-2-2017

Downloaden

​Londen, 1 februari 2017


Tim Winstone en Tom Hanson kwamen eind 2015 in dienst bij Henderson Global Investors en zijn vandaag benoemd tot portefeuillemanager van respectievelijk het Henderson Horizon Euro Corporate Bond Fund en het Henderson Horizon Euro High Yield Bond Fund.

Zowel het Henderson Horizon Euro Corporate Bond Fund als het Henderson Horizon Euro High Yield Bond Fund wordt beheerd door Stephen Thariyan (hoofd van het wereldwijde creditteam) en Tom Ross. Met ingang van vandaag zijn Tim en Tom ook aangesteld als managers van deze fondsen.
 
De officiële aanstelling van Tim en Tom als portefeuillemanagers van de fondsen is een blijk van erkenning voor de rol die beide mannen hebben vervuld sinds ze eind 2015 zijn toegetreden tot het wereldwijde creditteam van Henderson Global Investors.

Als reactie op hun promotie zei Tom Ross, fondsmanager bij Henderson: “Tim en Tom hebben ruimschoots bewezen dat ze met hun gedisciplineerde beleggingsbenadering een bijdrage kunnen leveren aan de strategieën van de fondsen. Daarnaast hebben ze zich moeiteloos aangepast aan het beleggingsproces van het wereldwijde creditteam en het algemene team voor vastrentende beleggingen. Ze zijn allebei sterk gericht op het genereren van performance en diensten voor klanten.”
 
- Einde van het persbericht -

Dit zijn de visies van de auteur op het moment van publicatie en die kunnen afwijken van de visies van andere personen of teams bij Janus Henderson Investors. De genoemde effecten, fondsen, sectoren en indices in dit artikel vormen geen (deel van een) aanbod of verzoek om die effecten te kopen of te verkopen.

Resultaten behaald in het verleden vormen geen garantie voor de toekomst. Alle performancegegevens omvatten inkomsten- en kapitaalwinsten of verliezen maar geen doorlopende kosten en andere fondsuitgaven.

De informatie in dit artikel mag niet worden beschouwd als een beleggingsadvies.

Voor promotiedoeleinden.

Deel

Attentie