Janus Henderson Investors breidt zakelijke en wereldwijde distributieteams uit

1-6-2017

Downloaden

​Janus Henderson Investors heeft vandaag de namen bekendgemaakt van twee nieuwe senior medewerkers voor de distributieteams binnen continentaal Europa en Latijns-Amerika.


Vanaf vandaag bekleedt Steven de Vries de functie van Head of Global Financial Institutions. Daarnaast is Ignacio de la Maza benoemd tot Head of Continental Europe Wholesale & Latin America.

Deze aanstellingen versterken de voetafdruk van Janus Henderson Investors binnen continentaal Europa en Latijns-Amerika voor de wereldwijde en zakelijke markt.

Steven en Ignacio vallen onder de verantwoording van Greg Jones, Head of Distribution, EMEA & Latin America.

Om Steven de Vries te ondersteunen in zijn nieuwe functie zal de komende maanden nog een kandidaat worden aangesteld.
 
Naast de verantwoording voor de zakelijke markt in continentaal Europa en Latijns-Amerika blijft Ignacio de la Maza manager van het salesteam voor Latijns-Amerika en het Iberisch Schiereiland dat bestaat uit zeven deskundigen.

In een reactie op de benoeming van de senior medewerkers zei Greg Jones, Head of Distribution, EMEA & Latin America: “Deze benoemingen versterken ons senior distributieteam voor de wereldwijde en zakelijke markt en tonen aan dat Steven en Ignacio een belangrijke rol hebben vervuld bij de groei van het bedrijf in de afgelopen vijf jaar.”

“Bij deze volwassen markten is het van groot belang dat we onze expertise op het gebied van wereldwijde financiële contacten en zakelijke distributie handhaven en verder uitbreiden. Nu de fusie is afgerond en ten minste een kwart van ons personeel zich inzet voor distributie, hopen wij onze positie te verstevigen waarbij we blijven bouwen aan een sterk klantenbestand.” 

Janus Henderson Investors heeft al een sterke marktpositie in continentaal Europa en bouwt verder aan een sterke reputatie in Latijns-Amerika. Het uitgebreide wereldwijde distributieteam van Janus Henderson Investors bestaat uit bijna 600 medewerkers, waarvan er 230 in Europa zijn gevestigd.
 

Dit zijn de visies van de auteur op het moment van publicatie en die kunnen afwijken van de visies van andere personen of teams bij Janus Henderson Investors. De genoemde effecten, fondsen, sectoren en indices in dit artikel vormen geen (deel van een) aanbod of verzoek om die effecten te kopen of te verkopen.

Resultaten behaald in het verleden vormen geen garantie voor de toekomst. Alle performancegegevens omvatten inkomsten- en kapitaalwinsten of verliezen maar geen doorlopende kosten en andere fondsuitgaven.

De informatie in dit artikel mag niet worden beschouwd als een beleggingsadvies.

Voor promotiedoeleinden.

Deel

Attentie